A

M
Hoenderstraat 16
6211 EM Maastricht
06 - 13 88 36 11
HOME OVER DE KLUSSENBOX DIENSTEN REFERENTIES CONTACT
GA DIRECT NAAR:
Aanvraag offerte
Checkup nieuwbouw
Senioren klussendienst
Service & onderhoud bedrijven

Referenties van klanten

Onderstaand vindt u enkele reacties van tevreden klanten over De Klussenbox.

 

 

Vervanging kraan toilet benedenverdieping

29-09-12 | Dhr. van Hoef, Geleen

Prima-ervaring met De Klussenbox. Meedenkend, goed en snel. Voor herhaling vatbaar.

Diverse werkzaamheden kinderdagverblijf Maastricht

 17-9-12 | KDV Maastricht

Fijn dat het allemaal netjes is afgemaakt en dat jullie alert zijn op andere mankementen.

Dit waarderen we uiteraard zeer!

Aansluiten keuken te Maastricht

26-6-12 | Familie van Es Maastricht

Hoi Harold, 

alles werkt perfect.

Bedankt voor de goede service, wij zullen zeker reclame voor je maken.

We zijn zeer tevreden.

Groet, Dennis

hemelwaterafvoer verstopt

09-11-11 | Dhr. Pieters, Hoensbroek

Dhr van Aken toonde bij het aanpakken werkelijk een voorbeeldige inzet. Het was zeker niet makkelijk om de betreffende verstopping te vinden en dan moet het eigenlijke werk pas beginnen. Alle werkzaamheden werden vooraf besproken en ook werd alles netjes afgeleverd. Een prima prijs kwaliteit dus.

toilet blijft doorlopen

03-11-11 | Mevr. van Soest, Brunssum

Iemand die graag goed zijn werkt wil doen, zonder je een poot te willen uitdraaien.

 

uitbreiding badkamer

04-10-11 | Dhr. Geeraets, Maastricht

De Klussenbox, in de persoon van Harold van Aken, heeft in een tijdsbestek van 2 weken de bestaande badkamer uitgebreid met een douchegedeelte. De offerte was zeer gedetailleerd voor wat betreft de uit te voeren werkzaamheden. De prijs was vooraf vastgesteld en voor akkoord bevonden. Er was geen planning opgenomen. Ondanks het feit dat er geen meerwerk gepland was, is op verzoek de resterende ruimte ingericht als wasruimte: plaatsen waskraan; afvoer; electriciteit. De klus is tot volle tevredenheid uitgevoerd. Harold is een precieze vakman, nauwgezet, die voor tijdig overleg en terugkoppeling zorgde en die op het einde van elke dag een schone badkamer achterliet,

De Klussenbox, in de persoon van Harold van Aken, heeft in een tijdsbestek van 2 weken de bestaande badkamer uitgebreid met een douchegedeelte. De offerte was zeer gedetailleerd voor wat betreft de uit te voeren werkzaamheden. De prijs was vooraf vastgesteld en voor akkoord bevonden. Er was geen planning opgenomen. Ondanks het feit dat er geen meerwerk gepland was, is op verzoek de resterende ruimte ingericht als wasruimte: plaatsen waskraan; afvoer; electriciteit. De klus is tot volle tevredenheid uitgevoerd. Harold is een precieze vakman, nauwgezet, die voor tijdig overleg en terugkoppeling zorgde en die op het einde van elke dag een schone badkamer achterliet, zodat er voor de opdrachtgever geen extra schoonmaak uitgevoerd behoefde te worden. Ik kan Harold daarom ten zeerste aanbevelen.

Vrijblijvende prijsopgaaf opknappen jaren 30 woning te Voerendaal   

14-09-11 I Familie Kolenburg

In dit geval betrof het een prijsopgave maken van het opknappen van een totale woning. In ons geval waren Harold van Aken en collega keurig op tijd bij de woning en hij heeft zeer snel een prijsopgave aan ons toegestuurd. Omdat ons bod op de woning voor de verkopende partij te laag was is de klus niet doorgegaan. Bij een volgende gelegenheid echter zal ik zeker weer bij de Klussenbox aankloppen.

vastzetten trapje en gaten boren

   07-09-11 | Dhr. Vermunt, Maastricht

Snel een afspraak kunnen maken. Keurig op tijd op de afspraak. Goed overleg kunnen voeren over gewenste resultaat. I.v.m. afwerken stukwerk nog een keer teruggekomen binnen korte tijd. Hielp meedenken door een buisje in de muur te plaatsen waar we kabels door wilden trekken

Keukenrenovatie

 25-08-11 | Dhr. Dormans, Stein lb

Harold van Aken (De Klussenbox) levert uitstekend werk. Hij is erg betrokken bij de werkzaamheden en komt afspraken punktueel na. Hij is ook niet te beroerd om extra werkzaamheden, welke niet vooraf afgesporken waren, te doen. Ons volgende project zullen we zeker ook aan De Klussenbox uitbesteden.


Aansluiten radiator badkamer

07-08-11 | Mevr. Brakenhoff, Roermond

Harold is een heel goede vakman, hij overlegt en vertelt wat hij van plan is. Hij heeft netjes werk afgeleverd en alles netjes achtergelaten. Wij zijn zeer tevreden!


Vervangen wandkontaktdoos en maken aan/uitknop licht
09-05-11 | Dhr. Cappellacci, Heerlen
"Uitstekend en vakkundig"


Lekkage vanuit de badkamer naar beneden

27-04-11 | Mevr. de Bruin, Kerkrade
"Deze man denkt met je mee!! we hebben verschillende mensen laten langskomen. de offertes varieerde van 1100 euro!!! tot 30 euro. en de remedies van alles openbreken inclusief de fundering (uhm het water komt van boven niet van onder...) tot slechts repareren met epoxy hars. U begrijpt, het is naar behoren gerepareerd door een vakkundig iemand tegen heel redelijke prijs. en mochten we ooit nog eens problemen hebben bellen we meteen weer met de klussenbox. en ook houden we hem in ons achterhoofd voor als de badkamer en toilet gedaan moeten worden."


Klokthermostaat Remeha

01-04-11 | Dhr. Claes, Weert
"De klus is naar alle tevredenheid geklaard. "


Tv aan wand bevestigen
09-03-11 | Mevr. martijn, Heerlen
"Werkte heel netjes, en nauwkeurig, ben zeer tevreden, alles was naar wens."


Nieuwe leidingen aanleggen
11-02-11 | Dhr. smeets, Maastricht
"Zeer vriendelijke man (Harold) gaat goed in overleg voordat hij aan de klus begint is mooi optijd gekomen hij zou de klus 21-02- 2011 uitvoeren dat was de afspraak op 7-2-2011 maar kreeg telefoon tot hij ook eerder kon de klus is uitgevoerd op 11-2-2011 !! wat een service !!!!!!! klus is klaar ben 100% sorry 200% tevreden let ook goed op de kosten alles is binnen mijn buget gebleven zeker niet te duur voor deze klus!!! heb mijn lijdingen nu mooi in de muur liggen en kan nu eindelijk doechen heeft zelf nog mijn lekkende kraan gemaakt en een aansluiting voor mijn vaatwasser aangesloten (deed harold ook niet moeilijk over ondanks het exstra werk !!!!) bij de volgende klus mag harold zeker weer komen en zal hem ook zeker aanbevelen aan andere mensen bedankt harold !!! "

Plaatsen aardpen

10-02-11 | Dhr. Urlings, Stein lb

De Klussenbox heeft de opdracht (vervangen groepenkast en plaatsen aardelektrode) naar tevredenheid uitgevoerd (samen met een ingehuurde elektricien). Wijze uitvoeren is geheel volgens de gemaakte afspraken. Nette uitvoering van de werkzaamheden, vriendelijke persoon!

 

Keukenmengkraan en stortbak

06-02-11 | Dhr. Hennekens, Maastricht

Goede afspraak vooraf, werk op tijd uitgevoerd en naar volle tevredenheid. Rustig gewerkt en informatief en communicatief tijdens werk. Plezierig contact. Meteen een volgende klus afgesproken, waarvoor inmiddels al een goede offerte ontvangen.

Staand toilet compleet vervangen

21-01-11 | Dhr. Bex, Sittard

Prima vakman en precies, denkt mee en pleegt overleg. Komt afspraken goed na. Laat hem zeker de volgende keer weer offeren.

Tussenmuurtje, deur en kozijn schilderen

13-01-11 | Mevr. leijten, Urmond

ik heb er een hele goede ervaring mee. hele goede prijs en zeker een hele goede kwaliteit. ik ben heel tevreden over de klussenbox. ik had nl gevraagd voor het muurtje en deur te schilderen maar hij bood ook meteen aan om de niet mooi afgewerkte rand bij te werken en nu heb ik een heel

Toiletrenovatie begane grond

16-12-10 | Mevr. Breikers, Geleen

Ik kan DE KLUSSENBOX aan iedereen aanbevelen en zal Harold in de toekomst zeer zeker weer benaderen. Hij heeft bij mij een toilet renovatie uitgevoerd (met zwevend toilet) en een binnendeur gedicht waarbij 1 gehele muur (in de woonkamer) glad is gestucd en de achterzijde van de muur (in de gang)

Ik kan DE KLUSSENBOX aan iedereen aanbevelen en zal Harold in de toekomst zeer zeker weer benaderen. Hij heeft bij mij een toilet renovatie uitgevoerd (met zwevend toilet) en een binnendeur gedicht waarbij 1 gehele muur (in de woonkamer) glad is gestucd en de achterzijde van de muur (in de gang) creatief is afgestucd over steenstrips om een rustieke muur te creeeren. Het werk is zeer netjes verzorgd en de onverwachte problemen die tijdens de klus naar boven kwamen zijn vakkundig opgelost. Harold is een 'pietje precies' en heeft zich alle tijd en moeite genomen om alles naar wens af te werken...zelfs door zijn opkomende griep heen! Zeer zeker tevreden!

Thermostaatkraan

15-12-10| Dhr. bovendeaard, Munstergeleen

goede service en snel gemaakt bij eventueel volgende klus zal ik zeker de klussenbox weer inschakelen

2 wanden stuccen

14-09-10 |SpauMaastricht

Nette heer die zich aan tijdsafspraken houd en erg netjes is! Ondanks het extra werk is de klus toch voor hetzelfde bedrag uitgevoerd.

Aanleg WCD meterkast

10-06-10 | Maastricht

Goed degelijke vakman die zelfs dat hij iets later is. Geweldig. Ik kan deze man iedereen aanraden. Netjes gewerkt.

 

Bovenstaande referenties zijn op waarheid berust.

 

De Klussenbox © 2011
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy
Ontwerp en realisatie:
DesignerWorks